ANASAYFA - Haberler - Büyük ödül TÜRGÖK'ün

Büyük ödül TÜRGÖK'ün

17. Geleneksel Tülay Aktaş İzmir Gönüllü Kuruluşlar Güçbirliği 'Karşılıksız Hizmet Ödülü'nü Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı aldı

İzmir Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güçbirliği tarafından bu yıl 17.'si düzenlenen ödül töreninde 'Karşılıksız Hizmet Ödülü'nü "Mutfaktan Güzel Kokular Geliyor" ve "Hayalden Gerçeğe Ödünç Kabartma Kitap" projelerinin sahibi olan Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı (TÜRGÖK) aldı. Gönüllülük esasına göre çalıştıklarının altını çizen Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güçbirliği Sözcüsü Şener Anadol, "Karşılık beklemeden daha fazla insana ulaşmaya çalışıyoruz. Gönüllülük bilinci artık zayıflıyor. Bu manevi hazzı geleceğe taşımak için mücadele ediyoruz. Bu arada kendimizi de geliştirmeye çalışıyoruz. Eğitimi öncelikli tutarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
Bu yıl ikincisi dağıtılan İzmirli Kadın Sanatçı Ödülü seramik sanatçısı Yıldız Şima'ya; Anıt Kadınlar Ödülü ise 2012 yılı kadın girişimcisi seçilen Nurcan Özdemir'e verildi. Şima, Tülay Aktaş için seramik çeşme yapabileceğini de sözlerine ekledi. "Gönüllülük bir hayattır, hayatı sevmektir" diyen İl Dernekler Müdürü Bülent Korkmaz ise proje yarışmasına katılan 8 dernek temsilcisine 'Ömür Boyu Gönüllülük Ödülleri'ni takdim etti.
METİN BURMALI

Geri Dön